Incurcate sunt căile modei! Dacă acum ceva vreme era aproape interzis să alături două piese din denim în aceeaşi ținută, fie ele părți componente ale aceluiaşi costum, de o vreme moda a făcut o cotitură de 180 de grade şi promovează ținutele “all+ ceva” chiar şi când vine vorba de denim.

Dacă clasicele “all white” şi “all black” sunt arhicunoscute şi nu par a se demoda vreodată, era necesar ca denimul să ajungă la aceeaşi performanță şi să fie pe picior de egalitate.

Una dintre cele mai de succes invenții ale modei, jeansul, a ajuns să fie o piesă atât de răspândită şi universală încât s-a adaptat mereu modelor şi a fost transformat mereu, făcând față cu brio nestatorniciilor modei.

În ultimii doi ani denimul a revenit în atenția tuturor, mai ales acel material “old school”, punându-se accent şi pe piese precum cămaşa din denim, care nu era atât de populară ca pantalonul ori geaca.

Recunosc că mă feream să port cămaşa de blugi tot cu blugi, şi o purtam cu orice altceva, dar recent am văzut că “blug pe blug” nu e mereu dezastruos, şi am găsit câteva ținute frumoase, fie că piesele sunt în aceeaşi nuanță ori nu.

Putem compune ținute all jeans în posibilități nenumărate, şi le putem duce în orice zonă vrem, depinde de noi dacă punem pantofi cu toc, sandale cu şireturi boho, ori pantofi sport. 👠👟👑

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s